Okategoriserat

Bryninspelning

Hej vänner! Befinner mig på tåget till Göteborg nu, är snart framme för att hugga tag i ytterligare en utbildning, denna gången är det Ana-Maria på Sephora Göteborg som ska formas och byggas upp till en ny stjärna på brynhimlen (dvs. grym brynexpert). Igår var jag i butiken på Biblioteksgatan för att ta hand om lite ögonbryn, men även filma en kort snutt till Bibliotekstan om bryntips och tricks, superkul! Lovar att länka till det när det kommer ut. Det här börjar bli en ”följ-med-mig-på-jobbet-bloggvecka” 😉 Hoppas ni gillar det, men annars får ni gärna komma med förslag på vad ni vill se här i framtiden – har också en massa roligt content planerat, så håll ögonen öppna!

Ska snart gå av, och från det att jag sätter foten utanför tåget så blir det fullt ös. Bor ni i Göteborg och vill få snygga ögonbryn imorgon (10/11), gratis? Maila mig på browfelicia.com@gmail.com! 

Hörs senare! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply