Okategoriserat

Jag-tid

  

Jag har ju ett jobb där jag konstant pratar med människor, är det inte kunder så är det kollegor- en av de bästa faktorerna i mitt jobb men också energi-slukande. Därför unnar jag mig lite me-time när jag bor på hotell. Jag köper takeout (kvällens blev sushi), myser ner mig under täcket, jobbar lite, ser någon serie och passar på at ansiktsmaska mig. 

Kvällens mask blev ’Bye eye bag hydro gel eye masks’ från märket Simply (fick av min vän Elisabeth som jobbar som flygvärdinna på Emirates), jag gillar dem. Starkt. Det är som två mjuka klistermärken som man fäster under ögonen, och låter sitta i allt från 20 minuter till hela natten. Jag kör 20 min. 

Mirakel som utlovas: silkprotein hjälper till att reparera huden, minskar torrhet, superåterfuktande och lyftande effekt, absorberas enkelt av huden runt ögat, förebygger linjer och påsar under ögonen, förhöjer cirkulationen runt ögat, essensen penetrerar djupt med hjälp av hydro gel-teknologi. 

Låter ju för bra för att vara sant (it probably is), men jag gillar dem för att de är sköna, jag känner skillnad i fuktnivå efteråt samt ögonområdet blir markant ”piggare”. Har ni tips på fler bra ögonmasker? (Har ju fyllt 30 nu…), puss och godnatt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply