Okategoriserat

Början på en ny BROWhab: Joanna

Hej vänner! Det är väl dags för lite bryn här i bloggen va?! 

Joanna började gå hos mig för ganska längesedan, men vi har haft lite uppehåll och fick därför börja om på ruta ett för ett tag sedan. Som ni ser är bilderna inte helt nytagna (Joanna är ju numera brunette och skitsnygg i det!) men jag tänker att jag ska ta nya foton så småningom och visa er skillnaden – för jäklar i min låda vilken skillnad det blir – på alla! Att fixa brynen är ju egentligen inte någon engångsgrej, utan mer en process. Men såhär kan det se ut efter bara en gång:

Joannas akilleshäl i brynen är den lilla ”dippen” på ovansidan i slutet av brynet, som ni ser här. Så vi jobbar på att få extra hårväxt där men även att minimera ihåligheten vid varje besök. 

TADAA! Här har vi färgat, vaxat och plockat men inte fyllt i med någon produkt. Ni ser ju skillnaden i slutet av brynet! Plus att det är bättre flow i linjerna. 

…och här har vi fyllt i med lite Benefit Ka-brow (#3) i slutet av brynen och sedan avslutat med ett svep av Benefit 3D browtones för att öka på dimensionen litegrann. 

Visst blev det snyggt? Det ska bli så kul att jämföra de här bilderna med helt nytagna så småningom – jag lovar att hojta till när det dyker upp! 

Joannas väska från Valentino var så fin att den fick vara med på en egen bild. Visst är färgen helt underbar? Jag älskar ljusblått, mycket mer än rosa faktiskt, letar fortfarande efter den perfekta ljusblå kappan. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Evelina Carlson november 14, 2017 at 14:56

  Men WOW; vilken skillnad!

  • Reply Felicia november 15, 2017 at 23:03

   Kul att du tycker det! 🙂 det är sånt här som gör mitt jobb extremt roligt 🙂

 • Reply Miriam december 21, 2017 at 08:19

  Hej! Kan du inte skriva ett litet inlägg om hur man jobbar med att få tillväxt och få bort håligheter? Tack för en fin blogg!

 • Leave a Reply