Okategoriserat

Bästa produkten för de enklaste brynen

Jag har tease’at er lite på instagram med min lilla brynvideo som jag spelade in häromdagen och ni kanske undrar varför den inte dykt upp än. Well, har redigerat för fullt, och nu i slutklämmen tog utrymmet på min dator slut (var är face palm-emojin när man behöver den). Men håll till godo vänner! Jag tror jag har löst problemet nu med en extern hårddisk så räkna med action då!

På tal om något annat – jag brukar ju alltid säga att brynprodukter är den nya mascaran, vilket absolut stämmer nuförtiden, håller ni inte med? Men det behöver ju inte betyda att man gör så mycket… ibland nöjer jag mig med att borsta igenom brynen innan jag lämnar huset, med eller utan en transparent bryngel. Om ni inte har testat 24H Brow setter från Benefit föreslår jag att ni tar er till närmsta Sephora och gör det NU, den håller de små rackarna till hårstrån på plats hela dagen och hela natten – utan att bli helt stumma och krispiga. 

Oavsett vilket märke ni använder, kom ihåg att det ibland räcker långt med endast en bryngel 🙂 

…och ja, bilderna är inte dagsfärska, utan från i somras, som ni ser på min fräkniga sommarhy. Jisses vad jag saknar värmen när jag ser de här…

Den här hatten kan vara en av mina somrigaste inköp det här året. Blir man inte lite extraglad när man ser den? Alla små ting som bidrar till ett leende är viktiga 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply