Okategoriserat

En festlig torsdag med NYX och Oriflame

Hoppas ni har en riktigt härlig fredagkväll! Jag har tagit det ganska lugnt ikväll, åt lite sushi till middag hos Evelina men sen åkte jag hem. Jobbet har gått i en rasande fart idag, och WOW vilka brow makeovers vi har gjort idag. Det gör vi ju varje dag, men just idag önskar jag att jag hade haft med mig kameran… 

Igår var det i alla fall en riktigt festlig pre-friday (dvs. torsdag). Jag hann först förbi NYX cosmetics mysiga julinspirerade event för att fira Stockholmspaletten som fina Felicia frontar, sedan fortsatte vi vidare till Oriflames 50årsfest i regi av Vass PR, som langade en riktig brakfest med bollhav, ballonger, pizza, bubbel, godis, shots och lekar – var så himla roligt! (och en enda stackars bild lyckades jag ta).

Här har ni kvällens make. Fylliga ögonbryn (Benefit Ka-brow #3 och 24H brow setter), mjuka ögon (suddade en varm orangebrun färg från Huda beauty Desert Dusk-paletten runt ögat, snabbt och bra!), bronziga kinder (Benefit Hoola), statement-läppar (Nyx cosmetics liquid suede ‘club hopper’) och såklart stora örhängen (de här är nyinköpta och finns på Zara för strax över 100-lappen!).

Duktiga Ida visade sin look (som skapades med Stockholmpaletten) på Felicia. Jag fullkomligt älskade glitterläpparna. Kan man får för mycket glitter? nej, tror inte det. Det är ju faktiskt jul- och nyårssäsong nu, så snåla inte med glittret! Hon använde NYX cosmetics röda glitter ovanpå ett rött liquid lipstick. Ni kan ju gissa två gånger om jag kommer leverera glitterbryn inom en snar framtid… 😉

Övriga trevligheter på NYX-eventet: julmust och dejtinghistorier med Evelina, fotomaraton med Linda, och alla fina pepparkakskonstverk som pysslades fram under kvällen (här står den andre Linda och dekorerar).

Ja, här är den där enda bilden jag knäppte på Oriflames 50årspartaj. Min wingwoman Ellinore som sippar på lite bubbel (antagligen medan hon väntar på pizza).

Tack både NYX och Oriflame (och VASS såklart) för en piffig torsdag. Nu längtar jag efter en helg med goda vänner och byggplatsvisning på vår nya lägenhet… hohohohoooo jag längtar så mycket! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply