Okategoriserat

Tjuvkika i…

Ellinores badrumsskåp!

Tänkte införa en ny, lite kul grej här på bloggis (ni nyfikna kommer ju hoppa av glädje). ”Tjuvkika i…” kommer vända ut och in på random badrumsskåp, necessärer, sminklådor, väskor etc så ni slipper snoka själva. Bästa sättet att få reda på vilka produkter som folk älskar och köper om 🙂

Ellinore jobbar på Sephora och är utbildad makeup artist och fransstylist. Ni hör ju själva: jobbar på Sephora.

Som ni ser en salig blandning! Peter Thomas Roth Pumpkin enzyme mask, Foreo Luna Go, Too cool for school Egg mousse pack, Alterna Caviar rapid repair spray, Dr Jart Micro foam cleanser , Sephora sheet masks… ja, mycket masker här!   

Ellinore, vilken är din nuvarande favoritprodukt i ditt badrumsskåp? 

– Moisture Prep! (Benefit Cosmetics), det är ett tjockare, återfuktande ansiktsvatten. Den är så svalkande och känns verkligen mer återfuktande och lugnande än andra ansiktsvatten, får inte nog av den!

Vilken produkt köper du om när den tar slut?  

Biotherms gula deo; Eau vitaminée, du kan svettas hur mycket som helst men du luktar fortfarande gott haha, och såklart Benefits Dream Screen SPF 45. Tunnare och behagligare spf får man leta länge efter, som ni ser har jag redan köpt en backup- funkar inte att den tar slut!

Har du hittat någon otippad 10-poängare bland de nyare produkterna du testat?  

– Ja! Ole Henriksens Invigorating night treatment, en ansiktsgel som du lägger innan din nattkräm- den innehåller bl.a. AHA-syror som förbättrar hudens struktur (dvs. reducera linjer, förminska porer etc.). Den jobbar även på lystern i huden, det gillar vi ju!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply