Okategoriserat

Tjuvkika i…

Karins skrivbord! (Som svämmar över med skönhetsprodukter).

Fina Karin har precis avslutat en lång relation, tagit sitt pick och pack, köpt sig en ny lägenhet och lever livet till fullo nu. Girl power! När hon hade inflyttningsfest förra helgen passade jag på att rota i hennes lådor lite (jag frågade först såklart).

Är förvånad över ”hur lite” makeup där faktiskt låg, men Karin har varit duktig och rensat ut (believe me, där fanns mycket mer förr ;)). Hon har behållt hennes favoriter och lite till. Smart! Precis som hennes garderob är sparsmakad, väl genomtänkt och klassisk så är nu hennes makeupkollektion det också. 

Några av mina favoriter från hennes gömmor är de ovan.

By Terrys Ombre blackstar-pennor; enkla att smeta på ögonlocken och håller hela dagen. Min älsklingsfärg är ‘misty rock’, den hittar ni hemma i min kollektion också.

Hoola lite och Ka-brow från Benefit; Hoola i den ljusare färgen är en match made in heaven för oss blekfisar, den går inte att överdosera och lämnar en mjukt bronze’ad hy utan orangea inslag. Ka-brow behöver jag väl knappast hylla igen (har skrivit en hel del om den), men 24 timmars byggbar hållbarhet säger det mesta.

Beauty blender! Den här lilla äggformade svampen förändrade makeupvärlden för alltid, och nej, kopiorna är inte riktigt lika bra. 

Hourglass ambient lighting powder (komsi komsi till Sverige, Hourglass!) och Charlotte Tilbury beach stick; två produkter jag inte använt så mycket men gillar dem redan. Lätt lyster i pudret och mumsig färg på beachsticket. Måste testa lite mer Charlotte Tilbury känner jag?

Ser ni några favoriter i lådorna? 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply