Okategoriserat

Julkalendrar till alla <3

Måndag igen! Hur fort går tiden egentligen?! Jag har inte ens börjat handla julklappar än! Men njuter till fullo över att december är här- senaste åren har jag kämpat med julkänslan (har troligtvis med åldern att göra…) så nu gör jag allt för att behålla the christmas spirit! T. ex. inneha julkalendrar. Ingen har väl missat att varenda företag pumpar ut julkalendrar varje år? Skitkul om man vill testa nya produkter eller bara älskar känslan av att öppna en lucka varje dag (kommer aldrig växa ifrån det!).

 Ett axplock av det jag håvat in hittills i mina julkalendrar från Asos och Nyx cosmetics, kanske ska köra Starskinmasken som dagens #mondaymasking?  

Ett axplock av det jag håvat in hittills i mina julkalendrar från Asos och Nyx cosmetics, kanske ska köra Starskinmasken som dagens #mondaymasking?  

Dagens megatips är i alla fall; shoppa julkalendrar NU! Så fort vi gått över den magiska gränsen 1a december, så brukar de flesta sänka priset på julkalendrarna, såg nu senaste att The Body Shop hade 25% rabatt på sina, grymt bra storlekar att t.ex. ha med sig på gymmet. Nyxkalendern jag har är även på 50% rabatt på Åhléns, hurra! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply