Okategoriserat

En brynprodukt i hela ansiktet?!

Igår skulle jag på date med Hanna på Mr Cake (finally! Hur många av er har smygdreglat över de där red velvet croissanterna?) och såklart tar jag det liite för lugnt på förmiddagen så fick väldigt bråttom att göra mig i ordning – då tog jag mitt eget tips till verket – kom ihåg att jag skrev om Brow zings ögonbrynsskugga från Benefit häromdagen? Och att man faktiskt kan använda den på fler ställen än i brynen? Sagt och gjort. 

Själva Brow zings (jag använde nyans #3)  består av ett färgat vax, en färgad brynskugga, en utfällbar pensel och en minipincett (jag kanske borde använt pincetten för att ta bort de där små håren under brynet, men är just nu på väg till Uppsala för att utbilda ännu en brynstjärna, så hon får ta hand om det ;)).

Brynen: grundade med vaxet och avslutade med ett tunnt lager av skuggan. 

Ögonen: använde skuggan över hela ögonlocket, vaxet förvandlades till en eyeliner (se till att avsluta med skuggan ovanpå så det håller hela dagen). 

Ansiktet: jag använde skuggan som bronzer/ contour. Galet bra!  

Ni ser ju? Bästa multiprodukten!  

Kan vi också prata om Mr Cake?! WOW vad goda bakverk! Jag och Hanna beställde två stycken var, sedan delade vi (som två små grisar). Red velvet croissant, cinnabon, smores brownie och pepparkakscroissant, som var ddn absolut godaste. Rekommenderar er verkligen att gå dit och vältra er i kalorier, fett värt (bokstavligt talat).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply