Okategoriserat

Helgens ögonbryn (nyårstips!)

Godkväll kompisar!

Nyår närmar sig med stormsteg och man kan väl säga att jag tjuvstartade lite på temat nu i helgen på Sephoras personalfest (tema: tusen och en natt. Man kan väl säga att jag körde mer på bara NATT). Nej men allvarligt talat, att lägga till lite stjärnor i brynen kan vem som helst göra och det bästa är att du faktiskt inte måste ha en snajsig sminkning till, du kan ha stjärnor till osminkade ögon och mörka läppar t.ex.! Eller till ett naturligt, bart ansikte med lite gloss på ögonlocken. Hmm.. nu ger jag mig själv idéer…

Allt du behöver är små stjärnor (typ confetti. jag panikköpte mina på NKs pappersavdelning på lunchen) och franslim. Jag använde Benefits nya franslim som är så fantastiskt kalasbra att jag nästan blir förbannad. BÄSTA latexfria limmet som finns där ute just nu, torkar snabbt, enkelt att ta bort, klibbar inte, förstör inte fransarna (eller i detta fall brynen). FUN FACT: Jag har faktiskt varit med och ”testat fram” det här limmet. Under ungefär 1,5 års tid fick jag flera versioner skickade till mig för testning, som jag sedan skulle skicka feedback på. Otroligt kul att få vara med och påverka, och ännu roligare när man fick de nya, förbättrade batcherna efter feedback. Nu är den 100%!

Ovan ser ni också de produkter som finns i brynen under stjärnorna: Benefit Ka-brow #2 och 24H brow setter. Och PS. hur fina är Sweed Lashes-modellen Beroe 3D? Mumma för fransraden!

De här fabulösa örhängena (som jag köpte till min 30årsfest i år) är från Antikt, gammalt & nytt på Mäster samuelsgatan i Stockholm, it’s some serious bling! 

Nu ska jag slänga mig i soffan, är sjukt trött efter en lång utbildningsdag i Uppsala, bilder från det kommer! Imorgon vankas Night fight, en heldag med ögonbryn och sedan ett Nivea-event som finaste Anja anordnar. Håll i hatten! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply