Okategoriserat

Brynutbildning och nya fransar i Uppsala

   

Godkväll darlings! Är nyss hemkommen från en middag på Gamla Orangeriet med Nivea, ännu en rolig kväll med härliga tjejer (bilder kommer!), men är helt slut nu. Har spenderat de senaste två dagarna i Uppsala för att utbilda Katarina (vår numera brow expert i browbaren på Sephora forumgallerian). Det gick så bra för henne! Verkligen imponerad, och jag slås än en gång av hur jäkla roligt det är att utbilda, även om det också tar mycket energi. 

Hon lägger redan på vaxet snyggt som attan. Uppsalabor, om ni vill få ge era ögonbryn en treat, se till att droppa förbi Katarina! 

Fullt fokus. En sak jag alltid säger på mina utbildningar är: det är mänskligt att göra fel, men vi FÅR inte göra fel. Vi måste hela tiden ligga steget före och kunna förutse de resultat som ges av olika handlingar. Vi nöjer oss bara med det bästa. Sjukt stolt över alla mina bryntjejer på Benefit <3

PS. Har ni testat Benefits pincett än? Den är ett riktigt kap – ”grepp-ytan” är täckt av diamond dust (väldigt fancy schmancy benämning) så det nästan blir som ett sandpapper, vilket gör att den inte kapar hårstråna och även plockar de fjunigaste fjunen.

Och äääntligen har vi fått in de nya lösfransarna! De har fått sig ett riktigt lyft, mjukare band, mer följsamma, smälter in perfekt med din egen fransrad, och förpackningen är genialisk. Mer om det i ett annat inlägg – ska sova nu så jag orkar göra fina bryn imorgon också 😉 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply