Okategoriserat

Dagens drömbryn

    

Puhh, vilken dag! Känns som att jag bara ätit, ätit och ätit lite till idag, haha! Lunchade med den här pinglan på Nybrogatan 38, vi var ju tvungna att testa deras köttbullar efter Biancas lovord från deras förra poddavsnitt (har ni lyssnat än? Om inte gör det HÄR). Pratade om allt från sex till mat till ögonbryn- och på tal om ögonbryn, det var faktiskt så jag och Alice träffades- hon kom och fixade brynen hos mig. Visst har hon drömbryn? Fine att jag är duktig på mitt jobb, men hon har otroligt fina bryn naturligt. 

Avslutade dagen med en dejtsväng på stan med min karl. Lite häng på hans kontor, ett par glas bubbel och JULBORD på Berns Asiatiska. Herregud. Unlimited sushi och ankdumplings från himlen. När vi inte trodde vi kunde äta mer kom vi på att det visst fanns en efterrättsbuffé och godishylla också… need I say more. Somnar som en klubbad säl ikväll, godnatt <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply