Okategoriserat

Jakten på lystern

Jag tror inte jag är ensam om att tappa ALL lyster i huden när jag är sjuk. Faktum är att jag kan se på huden att jag kommer bli sjuk, innan det ens brutit ut. Torr, glåmig och sminket bara glider av oavsett primer undertill. Nu senast jag var sjuk hittade jag drömkombon för att återfå livet i hyn, kolla bara:

Jag använde en kombination av gosig hudvård och minimal men effektiv makeup.

Murad hydrating face spray: använder under hela sjuktiden för att väcka huden (och mig själv) en aning- otroligt skönt, speciellt om man har feber.

Benefit it’s potent ögonkräm: på gårdagens instastory beskrev jag den här som magiskt unicornsmör för ögonpartiet, haha. Fina ord, men den återfuktar verkligen och får igång blodcirkulationen runt ögat vilket hjälper de där mörka sjukringarna.

Codage micropeeling mask: Jag kör den här när jag börjar bli frisk och behöver återfå glöden i huden och följer sedan upp med…

Paula’s choice skin recovery hydrating treatment mask: fukt och återhämtning för ansiktet, JATACK.

By Terry baume de rose chubby stick och lip scrub: det säger ju sig självt att läpparna behöver sig en omgång. Skrubben är mjuk och oljig, känns som den gör nytta dubbelt upp!

Avsluta med att boosta med LITE smink. Det ska inte synas, bara vara en ”lite fräschare” version av dig. Jag smörjer hela ansiktet med girl meets pearl (en diskret, flytande highlighter) och punkttäcker med Boiing hydrating concealer- den är superåterfuktande vilket gör att det lägger sig snyggt trots torr förkylningsnäsa. Sist men ABSOLUT inte minst, borsta brynen på plats med transparenta bryngelen 24h brow setter. Alla tre kommer från Benefit.

Extrem sidenote: har ni testat Pastejkökets vegetariska pastej? Den är grym! Godare än leverpastej 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hejhej februari 1, 2018 at 17:44

    Roligt med nya inlägg!

  • Leave a Reply