Okategoriserat

Therese Lindgren lanserar Indy beauty

Efter lite flygförseningar (som alltid) lyckades jag ta mig till Malmö via Köpenhamn för lite familjemys innan jobbkonferens på tisdag. Har spenderat kvällen på soffan med ett glas bubbel i handen och en chipsskål i knät- ibland får man lata sig som sjutton. Innan jag glömmer måste jag berätta om i fredags! Juno PR bjöd in till mysfrukost för att presentera Indy beauty som är Therese Lindgrens nya veganska hudvårdsserie. Som ni vet är jag inte vegan, men jag förespråkar alla vettiga produkter som tas fram, och jag var riktigt taggad för att få klämma på de här sötsakerna! Det är en helt vegansk serie som är certifierad av Djurens rätt, med hela 17 produkter för både kropp och ansikte. Fina förpackningar (är lite smått kär i pipettflaskan med ansiktsolja) och budgetvänligt är inte heller fy skam- inte ofta man prickar in allt det där.

Ansiktsoljan. Så taggad! Jag har till och med packat med den i handbagaget hit till Malmö. Var tvungen att testa snabbt. Återkommer såklart med  mina tankar om den.

Den här veganska mackan från Sally Voltaire och systrar är så satans god. Har ätit den förut på en Friendcationfrukost (sök på Friendcation (SE) på Facebook!) och det är tamigtusan den bästa frukostfrallan jag stoppat i munnen. Try it!

Fina produkter och fin tjej.

Satt bredvid urgulliga Helena, har inte sett henne sedan NYX-eventet, det var ett kärt återseende! (Brun och fräsch var hon också efter semester i mexiko)

Tänk om alla fredagmorgnar kunde vara lika bra som den här var! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply