För oss som älskar naturliga ögonbryn

Ni verkar vara många som uppskattar naturliga bryn! Med all rätt, naturligt groomade och ifyllda bryn passar alla- häller bara att hitta rätt sätt att styla dem. 

Jag ÄLSKAR just nu den här kombon. På just dessa bilder har jag bara 3D Browtones (nr 4) för att få färg på brynhåren (lite på huden också), och sedan avslutar jag med 24H Brow setter (hette Ready, set, brow förut, men har nyligen bytt namn och min resestorlek har inte riktigt hängt med)- det är en transparent bryngel som håller håren på plats exakt så som man vill. Jag gillar att följa brynet, borstar lite uppåt och lite åt sidan.

Har man inte samma tur som jag att brynen växte ut igen efter 90-talets sönderplockning, så kan man lägga till lite ”fake-strån” med Precisely my brow pencil, den har en supertunn spets så det verkligen går att få detaljerad precision. Välj den färg som matchar dina hårstrån i ögonbrynen.

Vill verkligen lobba mer för naturligt smink, känns som det behövs på marknaden! Det kommer mycket mer inom det området, men också mucho makeup och hudvård! 

About the author

Leave a Reply