Okategoriserat

Lördagens quick fix

Tisdagmorgon och jag är på väg till träningen. Ser inte direkt ut såhär idag haha. Men för er som missade på instastories, tänkte jag tipsa om bästa hjälp-jag-har-bara-10-minuter-på-mig-festsminket. I lördags fick jag för mig att hastigt joina min kille på festen han var på. Kom hem ganska sent och hade ingen tid alls på mig att göra mig i ordning efter en lång och svettig dag på jobbet. 

Det gäller att trycka på rätt punkter. Bryn, läppar och lite definition runt ögonen (låt oss inte heller glömma örhängen! Dessa är nyinköpta på Zara) kan ju inte gå fel på fest. Välj ut enstaka produkter och jobba snabbt! 

Jag använde Benefit Precisely my brow pencil nr 3, jag hade redan lite ifyllda bryn och ville mest lägga till lite definition, då är denna perfekt! Bara att måla dit små hårstrån där det behövs. Jag använder ju i princip alla färger i den här pennan, hehe, men 3an är ett perfekt mellanting för mig, varken för mörkt eller för ljust.

Jag har bara nyligen testat Linda Hallberg Cosmetics flash crayons, men WOW. Mjuka, lätta att sudda, fantastiska färger och sitter som berget. Jag körde ’Levy flash’ runt, runt hela ögat, snabbt och inte perfekt. 

Sist men inte minst, ett svep av Armanis lip magnet #300. Använd det läppstift du trivs i, men ofta gör det mycket med lite färg 🙂 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply