Okategoriserat

Mysfrulle med Åhléns <3

Imorse knatade jag iväg lite tidigare än vanligt för ett frukostevent med Åhléns, där det händer mycket på skönhetsfronten (de ska t.ex. utöka skönhetsavdelningen på Åhléns city i Stockholm med 500 kvadrat!!) och just idag fick vi klämma och känna på re-lanserade Aroma-serien, SKIR-serien och min favorit, WERA Stockholm skönhetsserie. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att vältra mig i mjuka krämer och lyxiga tvålar (vardagslyx på hög nivå).

Blev så glad när jag hittade den här donnan direkt (early birds). Ännu gladare blir man när man dessutom får kramas med en massa andra vänner, frukosten står serverad och bordet är fullt med väldoftande produkter och fotovänliga blommor. Kan vi börja varje dag såhär, tack?

Den här alltså. Vi som satt vid det här bordet dränkte oss i den här doften, den var en riktig höjdare! Låt mig gissa att jag och Joanna kommer dofta likadant nästa gång vi ses.

SKIR-serien har jag bland annat i gymväskan då produkterna också kommer i praktiska miniförpackningar. Det ska släppas lite nytt från serien, bland annat en brun-utan-sol för ansiktet som jag är taggad på att testa- vi vet ju alla att Åhléns är duktiga på BUS?! SKIR-varianten kostar bara 89 kr, så jag hoppas den är grym!

Avslutar med gulligaste bildserien jag har i kameran just nu. Jag och Joanna är ju uppenbarligen lika krämglada haha. Puss och tack för en mysig start på denna onsdagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply