Okategoriserat

Stjärnskott i brynen #starrybrows

Här har ni förresten lite fler bilder på de stjärnfyllda brynen jag rockade på jobbkonferensen förra veckan. Det kanske ser komplicerat ut, men det är verkligen inte det – alla kan ni lägga till en stjärna till två till helgbrynen and I’m gonna tell you how.

Huvudkomponenterna är enkla; i brynen har jag först lagt Benefit Ka-brow nr 3, för att fylla i brynets grundform och få en tydligare ”bakgrund” till nästa steg: Linda Hallberg Cosmetics flash crayon ‘Zhao flash’ som jag i princip fyllde i hela brynet med igen. Kastade på lite extra silverpigment från MAC, men det steget kan man faktiskt hoppa. Sen, mina vänner, är det bara att GÅ LOSS med  dekorationsstjärnor (har köpt mina på Panduro och pappersavdelningen på NK) som fästs enklast med franslim. Jag tycker det blir bäst när man inte tänker så mycket, bara peta på dem där det känns bra. Då blir det sådär snyggt asymmetriskt.

Det hamnade stjärnor hela vägen ner på fransarna 🙂 En viktig detalj: det må vara okej att använda dekorationsstjärnor osv, men när det kommer till glitter: använd ALLTID glitter anpassat för ögon och ansikte, hobbyglitter kan orsaka stora skador på hornhinnan. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply