Okategoriserat

Brow styling på Gina Tricot part 1

Ännu en helg har passerat, kompisar! Det är helt sjukt hur fort tiden går – det är t.ex. bara en månad kvar tills jag åker till Shanghai, Seoul och Tokyo, längtar så mycket att jag snart spricker! Ni kan ju ge er fasen på att jag ska fylla resväskan med sheet masks och gulliga japanska saker haha.

Men nu ska vi inte prata Asien, utan BRYN! Jag var ju nämligen och stylade ögonbryn igår på Gina Tricots flagship store på Götgatan här i Stockholm, vilket ni säkert inte missat om ni hängt med på instastories. Det var verkligen SÅ kul att så många av er dök upp för lite skönt häng och brynsnack 🙂

Jag är som gladast när jag får dela med mig av tips och tricks som underlättar er vardag 🙂 

Gullisen Cassandra var först på plats och ville ha fylligare bryn- det lyckades vi med va? Efter ett svep av den vårdande primern Browvo från Benefit så fick Ka-brow nr 4 trolla lite och agera bas åt de partier som var lite glesare. Avslutade sedan med 3D browtones nr 4 för dimension och hållbarhet.

Sköna Josefine ville ha mer jämnfylliga och rakare bryn, här har vi börjat bygga ut ögonbrynen för att ”ta ner” bågen lite, och få undre linjen rakare med hjälp av Benefit Ka-brow nr 3. Visst ser det naturligt ut? Gäller bara att vara lätt på handen!  

Efter Ka-brow avslutade vi med att borsta håren i rätt riktning, uppåt i främre delen och åt sidan/nedåt i yttre delen- hur snygga bryn?! 

Emelie och hennes vän var helt redo för lördagen efter brow styling! Så himla gulliga tjejer!

Så härligt att jag fick dela det här med min partner in crime, Ellinore och tack alla ni som kom och hälsade på och fick browsisarna stylade! (Visste ni för övrigt att Alexandra kallar mig Browsi? Det låter extremt gölligt när hon säger det).

Håll ögonen öppna för fler makeovers från den här dagen, alla fick inte plats i ett inlägg 🙂  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply