Okategoriserat

Break mitt i veckan

Jag sitter här i vanlig ordning och äter frukost/ sminkar mig. Bästa morgonrutinen enligt mig. Man kopplar av och får saker gjorda samtidigt. På tal om avkoppling, idag ska jag till Steam Hotell med  en bunt andra härliga tjejer, vilket ska bli så förbaskat skönt efter att ha svurit över ytterligare en förkylning de senaste dagarna. Jag gissar på att den här dagen kommer innehålla allt från skratt, god mat, spa-njutning och högklassigt smink (det är By Terry som bjuder in). Har varit sugen på att testa Steam sedan det dök upp (från ingenstans?!), så det är ju alldeles magiskt att det är location för det här eventet! 

En simpel men god frukost: kaffe med havremjölk, macka med creme bonjour gräslök och ruccola samt en liiiten apelsin. Tillsammans med simpla, men oslagbara Hoola som jag ska fräscha upp ansiktet med nu. Naturligare bronze får man ju leta efter (visste ni att denna godbit har funnits i hela 15 år?!!). Vi hörs senare! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply