Okategoriserat

24h med By Terry

Jag vet inte ens var jag ska börja – de senaste 36 timmarna har bara susat förbi! Försöker landa lite i soffan nu efter att ha sovit i Västerås, åkt direkt till jobbet, sprungit till en välgörenhetsmiddag efter det (en viktig sådan. Ska förklara mer senare så ni också kan bidra)… puh. Imorgon blir det en lugn hemmakväll 🙂 

Igår vid lunchtid samlades vi ett gäng tjejer för att åka till Steam Hotel i Västerås (kan vara första och sista gången jag åker limo till Västerås) med By Terry.

För det första: kan vi bara prata lite om Steam Hotel. Det är ett av de snyggaste hotellen jag sett, detaljerna, materialvalen, färgerna… jag tänker ägna ett helt inlägg åt bara hotellet och maten – håll utkik efter det, för det här hotellet vill ni inte missa. 

Jag kastade av mig kläderna direkt när jag kom in på rummet (efter att ha stått och stirrat rakt ut i fönstret en stund och beundrat utsikten). Jossan och Malin på RFM Brands hade verkligen lagt i en extraväxel när de pimpade rummen. Jag uppskattar verkligen attention to detail när det gäller event. Det måste inte alltid vara stort och pampigt, ibland är det mycket mer intressant med det lilla… (inte för att det här var lite). Inte nog med att det kryllade av produkter från By Terry (flera nyheter som det kliar i fingrarna att visa er!), de var även väl utvalda. Färgerna passade mig som handen i handsken, igen- väl genomfört och en extra ägnad tanke. 

Kan vara så att den här örhängesgalningen skrek till av förtjusning när de där guldpjäserna från Caroline Svedbom upptäcktes.

Snygga brudar i snygg miljö. 

 Haha, Lina, ska vi börja reklama oss? ”Kom och fira alla hjärtans dag på Steam Hotel”.  

Haha, Lina, ska vi börja reklama oss? ”Kom och fira alla hjärtans dag på Steam Hotel”.  

Vi gottade oss på SPA-avdelningen i flera timmar. Drack bubbel, umgicks, goffade i oss goda saker (vad sägs om smoothies, vietnamesiska tofu-vårrullar, macarons och frukt?) och bara njöt av att vara på annan plats än den vanliga, en onsdag. Varför gör man inte det här oftare? och varför tänker man alltid ”varför gör jag inte det här oftare?” utan att göra något åt det. Gahh. Ska bli ”bättre” på det. Vi fick även en liten lektion i nya city defense-serien från ByTerry. Testade den detoxifierande City-masken på rummet, langar mina åsikter i ett separat inlägg. 

Orkar verkligen inte med rummen. Jag älskar att bo på hotell där man inte vill lämna rummen för att de är så trivsamma. Tror rummet var anledningen till att jag somnade så sent- ville bara ”vara” lite till… 

Har för många bilder från det här urmysiga dygnet, får dela upp det lite. Ska absolut visa er kvällens makeup i nästa inlägg, kände mig skitsnygg kvällen till ära, iklädd svart, silkig skjortblus från Nelly. Tills dess får ni nöja er med mig i morgonrock (ja badrummet var också sketasnyggt). Godnatt! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply