Okategoriserat

Sminkinspiration en lördag

Jag varnade er att det skulle komma många fler bilder från dygnet på Steam hotel med By Terry-gänget hehe. Det är ju ändå lördag idag, och vad passar inte bättre då än lite smink-inspo?!

Bryn, fransar, läppar och örhängen. Det är ju det absolut bästa med att bära helsvart outfit: man kan gå all in på allt annat. Använde rådjursfransarna (bara jag som kallar de det) från Sweed lashes x By Terry. De heter egentligen Oeil de biche. Fäste dem med Benefits latexfria franslim som jag varit med och testat fram – jag hatar vanligtvis latexfria lim då de i princip är omöjliga att få bort från fransraden, men det här är oslagbart! 

I brynen använde jag Benefit Ka-brow nr 2. Fyllde i brynen ganska slarvigt och inte för hårt. Älskar den looken. Sen SÅKLART: 24h brow setter. Världens bästa transparenta gel. JA, jag tycker verkligen att den är bäst i världen. Stora ord, men den är värd det. Hade en jätterolig diskussion med en tjej i butiken igår, hon var lika taggad som jag över den och sålde nästan på den till en annan kund- haha. Ni kan snart ta mitt jobb 🙂 

På läpparna testade jag en av de nya läppisarna från By Terry: Twist on lip i nr 1 ‘peach & tangerine’. Älskar ni färgen lika mycket som jag? Den är en sådan där tvådelad historia – ni ser här under att det är lite mer tangerine på utsidan av läppen och mer peach på insidan. La Neige har haft liknande, om ni vet vilka jag pratar om? Gillade verkligen konsistensen på By Terrys. Konsistensen är nästan viktigast när det kommer till läppgunk, tycker jag. 

Mina snygga bordsdamer. Det var första gången vi sågs, men kändes verkligen inte så. Gabbi, i mitten, är grundaren till Sweed Lashes. Så jäkla grym. Bortsett från att fransarna är toppkvalitet så är jag ett megastort fan av namnet och förpackningsdesignen. Go Gabbi!

Förresten, min snygga skjort/blus/kavaj i slinkigt material hittade jag i min garderob på rummet. Ni behöver inte leta i garderoben, den finns HÄR. Finns även i rosa 🙂

Viktor i baren blandade ambitiösa gin-drinkar till oss. Snacka om att det är skillnad på gin och gin. Jag är en av FÅ (ibland känns det som att det bara är jag) som verkligen avskyr gin and tonic. Förstår inte tjusningen. Men den här syrliga färgexplosionen var mer down my alley. 

Den FÖR vackra dukningen och Steam Hotels takbar. Ja. Sorry. Jag sade ju att det skulle bli mer bilder. Måste tillbaka snart! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply