Okategoriserat

Brunchsöndag!

Finns det något bättre på en söndag än brunch? nej jag tror faktiskt inte det. Det är så många av mina vänner och kunder som frågar mig ”du är ju en sån där foodie, vilka brunchställen kan du rekommendera?”. Well, trot’t eller ej, men jag har testat förfärligt få places-to-be när det gäller brunch. Bara att börja beta av nu då. 

Min plutt Ellinore fyllde år i veckan (och jag var inte ens hemma!!) så jag tog med henne på indisk middag igår (åt så mycket och drack så gott vin att det inte blev något mer av den kvällen) och brunch idag på Kung Carls bakficka. 

Utbudet var helt klart godkänt, det fanns det mesta som man kan förvänta sig av en bra brunch med ett par roliga avstickare som en varma-mackor-station. Vi började med våfflor- fortsatte med pommes med chilimayo, gazpacho, kräftstjärttacos, caesarsallad, scones med dillkräm plus mycket mer- och avslutade sedan med äggröra, frukostmacka och efterrätterna (missa inte de små minimuffins som kanske ser vardagliga ut, men som gömde kola och vanilj i mitten och var mouth watering). Äggröran är en av de viktigaste komponenterna för mig, både vid hotellfrukost och lunch, och den var lite av en besvikelse. Smaken var god men konsistensen… meh. 

Den här kraken (Ka-brow nr 2) hade jag i brynen idag. Det är den produkt som är bäst när jag inte fixat brynen på länge (när de beter sig som två vilda, ouppfostrade barn). 

Vi satt i lobbyn som jag älskar (bodde här med min kille innan jul förra året), och fun fact: de är grymma på drinkar på Kung Carl. En av mina absoluta favoritdrinkar finns här. Kan dricka hur många som helst. Livsfarligt.

Hur som helst, vi var grymt nöjda och efter lite bubblor i blodet och magen full av god mat, och vandrade vidare på en liten shoppingtur. Jag fyndade bl.a. en superfin skål på loppis som vi oplanerat sprang på. Tummen upp för brunchen på Kung Carls bakficka! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply