Okategoriserat

Tre ting

   

Ohh! Här är förresten tre produkter jag smackade på i ansiktet idag. Det är ju ändå söndag och jag har varit ledig så ville inte ha för mycket. Guerlains Lingerie de peau-foundation har jag inte testat innan (fördelen med att sminka sig hos en kompis, botanisera i makeuplådan!) men den var helt rätt val, så lätt på huden och perfekt färg (svårare än man tror att hitta ljusa toner som lutar åt gult). Det enda minuset är doften, inte doften i sig, men att den har en doft. Jag föredrar parfymfritt i just foundation. 

Dandelion twinkle highlighter ger det perfekta vardagsglowet (kan med fördel borstas på i större delen av ansiktet), den är liksom varken glittrig eller chunky, snarare otroligt finmald och får bara huden att se sådär ‘juicy’ ut. 24H brow setter behöver jag väl knappast förklara efter gårdagens kärleksförklaring hehe… 

Frågor på det? 🙂 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply