Okategoriserat

Dagens beautytips

Godmorgon! Sitter as we speak på bussen på väg till Stockholm Pilatescenter, med hela ansiktet glänsande av Indy beautys ansiktsolja. Jag fick ju den här för ett tag sedan (pressprov) och pratade gott om första intrycket då, men nu har det gått ett tag och älskar den fortfarande.

Jag har pratat om Indy beauty tidigare men kort och gott; det är en helt vegansk hudvårdsserie i budgetklass och är certifierad av djurens rätt. Jag gillar verkligen förpackningsdesignen, speciellt på den här oljan. Pipetten är superbra! Oljan är ganska lätt och sjunker in ordentligt- något jag inte uppskattat med flera andra oljor för just ansiktet, är att det känns som de täpper till (vilket säkert inte är fallet, men den känslan är sådär). 

Oljan innehåller bl.a. rapsolja och kokosolja, som verkar mjukgörande, vilket majoriteten av ingredienserna gör. Ingen parfym i heller! Jag använder den inte varje dag, men när jag känner mig lite extratorr eller bara vill addera lite glow . Älskar att använda den ihop med foundation eller precis innan jag sminkar mig för att boosta lystern! 

Nu ska jag springa in och träna! Checkar in senare x

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply