Okategoriserat

Stockholm pilatescenter

Var på Stockholm Pilatescenter första gången idag. Jag hade en PT-timme inbokad med Amelie som jag lärt känna via Anja (hon gör även brynen hos mig). Eftersom min rygg gått åt skogen efter alla tusentals bryn jag fixat så har jag fått strikta order från min naprapat att ta tag i att arbeta upp bålstyrkan och lära mig koppla in ”rätt” muskler. Vad är då bättre än pilatesträning? 

Ser nästan ut som lekrummet i Christian Greys lägenhet men de här är inte lika njutningsbara kan jag tillägga. Men jäklar vad jag har hittat nya muskler idag. Har redan träningsvärk i magen, känns verkligen att jag tränat alla magmuskler. Längtar redan tills jag är tillbaka från alla resor så jag kan börja på de öppna klasserna! 

Jag var ledig idag men ville ändå fräscha till fejset litegrann eftersom jag hade ett möte inbokat och en lunchdate som väntade. Smörjde ansiktet med dagens fuktval: Clarins eye contour gel och Synchroline Hydratime ansiktscreme. Den sistnämnda har verkligen osexigaste förpackningen någonsin, men gillar den verkligen, så får se förbi det…

Läppar och kinder fick lite färg med hjälp av de här två. The Body Shops nya små avhuggna kritor (det ser ju ut så!) som liknar EOS lip balms, men med mer färg, och By Terrys Glow expert duo stick i nr 5 ‘beach glow’ (borsten i andra änden är kass så jag mjukar in den med fingrarna). 

Övriga produkter som hamnade i ansiktet: Hello Flawless foundation, Clinique chubby highlighter24H brow setter, precisely my brow pencil, Bad gal bang mascara, stay don’t stray ögonprimer (men jag använder den även som concealer!).

Gymväska från Glitter, tröja från Zara, mössa från Carin Wester, väska från Nelly och bag strap från H&M. Mobilskal från Idealofsweden. 

Efter träningen och ett litet möte så mötte jag upp Helena på Pom & Flora och satt där i ungefär 4 timmar fram tills de stängde. Så mysigt att catch’a upp lite över en äggröretoast med avokado, creme fraîche, picklade morötter och koriander. Min favvo. Nu måste jag packa klart till Le Paris, åker imorgon! x

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply