Okategoriserat

Paris snapshots

Paris var verkligen underbart! Att få smaka på lite sol och plusgrader vad precis vad jag behövde. Ni kanske undrar vad sjutton jag gjorde i Paris? Jag var där på ”national brow artist-konferens”. Då samlas alla vi NBA’s från alla de europeiska länderna samt Jared (vår globala brynartist på Benefit) och pratar om bryn, bryn, bryn (i princip). Det involverar allt från nya produktsläpp, digitala workshops, mediaträning, inspirationssessioner… och mycket mer. Väldigt intensiva dagar, men viktigast av allt; roligt. Vi har blivit ett härligt litet gäng. 

Precis som förra gången bodde vi på Hotel Joséphine – ett litet boutiquehotell i Moulin Rouge-kvarteren. Charmigt, mysigt och precis så parisiskt man vill ha det. Men det bästa av allt är personalen – så välkomnande och tillmötesgående! Mitt NYA örhänge gick sönder innan jag ens hade hunnit använda det, och då kom hotellet lilla vaktmästare och superlimmade ihop det till mig. Det kallar jag bra service. (och förra gången jag bodde där fick jag kinderchoklad av killen i receptionen – wow?!).

Vi jobbade inte bara, utan hann med en mysig vinmiddag på bistron på hörnet (satt utomhus klockan nio på kvällen och frös inte!) och en trerätters plus föreställning på Moulin Rouge – det var en upplevelse i sig. Mycket tuttar och duktiga akrobater. Åhh.. längtar redan till nästa konferens! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply