Okategoriserat

Shoppingen

Söndagsfrukost när den är som bäst. Tror den här söndagen kommer bli SÅ mysig! Fika hos Joanna, övernattning på HOBO hotel med Ellinore (berättar mer om det senare!) och pangväder. Tänkte visa er den lilla men bra shoppingen som jag gjorde på Sephora i Paris. Samma kväll som jag anlände åkte jag, Celia (National brow artist i Tyskland) och Sofia (NBA i Portugal) en sväng till Sephora på Champs Elysèes, för jag har faktiskt aldrig varit där. Helknäppt när man tänker på hur många gånger jag varit i Paris haha. 

Utbudet är ungefär detsamma som här hemma, så det var ingen out of this world experience. Dock skrek jag till av förtjusning när jag såg att de hade FRESH!! Mitt favoritläppbalsam (vi snackar holy grail favvo här alltså- köper alltid på mig ett lager när jag är i USA t.ex.) är därifrån. Fresh sugar advanced therapy lip treatment. Halleluja. Dyrt som satan är det (ca 280kr) men värt varenda krona. Det enda läppbalsamet som faktiskt räddar läpparna från att falla av på vintern (jag använder den som behandling över natten). Passade även på att inhandla vardagsvarianten med lite färg och en bubbelmask från Glamglow. Den sistnämnda ska jag testköra ikväll på hotellet 😀 x

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply