Okategoriserat

Dagens beautytips: Söndagsbryn hos Joanna

Igår när jag hängde en stund hos Joanna så fyllde jag i hennes bryn i utbyte mot ett par tights. Japp. Lättsåld är jag haha. Hade gjort det även utan tights, men man tackar väl ändå inte nej till ett par mjuka svartvita Reebok-tights? 

Här kommer dagens tips i alla fall: oavsett vilken brynprodukt du använder, testa att inte fylla i alls (eller väldigt lite) i början på brynen. Det får det att se så mycket mer naturligt ut! 

Joanna var inte sminkad i övrigt (embrace ditt osminkade jag!) och ville därför inte ha för dramatiska ögonbryn – det var ju trots allt bara myshäng som stod på schemat. Benefit Ka-brow är en sådan där pomade, som många kanske tror ska bli helt galen på, men använder man den väldigt lätt så blir den naturlig men ger ändå en aning definition. Vi använde nyans 3 och valde att lägga krutet på basen av brynen, och yttre halvan. Suddade försiktigt (med betoning på försiktigt) in produkten, och suddade med borsten på goof proof-pennan när det behövdes. Genom att undvika allra främsta delen på brynet ser det mer naturligt ut. Prova själv 😀

Tror att resultatet blev godkänt 😉 fina fina Joanna.

Jag hade med mig syltkakor (för det bör man när man hälsar på J) och de tog slut snabbare än blixten. Ni ser ju. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Joanna Swica mars 19, 2018 at 21:59

    Kan vi göra detta till ett stående helghäng minst 2-3 ggr i månaden? ♡♡♡♡♡

  • Leave a Reply