Sydkorea, Japan, Kina

Var ska jag ens börja. Kom nyligen hem från min drömresa (parentes: för er som inte känner mig så älskar jag Japan och har velat uppleva Tokyo i flera år. Kulturen, språket, alla gulliga små asiatiska figurer, MATEN, folket… japanska kvinnor är något av det vackraste jag vet!) och allt har gått i ETT. Det har varit så mycket intryck och jag har gått runt och lett konstant, förutom när jag varit hangry- det här är första gången någonsin som jag har känt att jag har påverkats av hunger. Blev lite cranky helt enkelt. Men efter en ramen i magen är situationen återställd hehe. 

Hann med Seoul i Sydkorea, Kyoto och Tokyo i Japan och Shanghai i Kina på två veckor. Jag gick in med inställningen att ”det gör inget om vi inte ser allt, jag vill ta det lugnt på semestern”… men det spolades ganska snabbt då det ENDA jag ville göra var att se allt. Helt jäkla omöjligt på den korta tiden, men vi gav det en rejäl omgång. 

Jag hade ju tänkt blogga hur mycket som helst under resan, och sminka mig i nya, inspirerande looks varje dag. Ah men tjena. Haha. Har haft noll tid för att den bara flugit iväg. De flesta dagar hann vi inte ens tillbaka till hotellrummet för att byta om inför kvällen (har t.ex. bara använt ungefär en fjärdedel av alla fina örhängen jag tog med mig) och jag har levt i mina svartvita Nike-skor hela resan- tur man inte modebloggar. Jag har kört ungefär samma sminkning VARJE dag- en 10 minuters haffsidaffsi-sminkning med fokus på solskydd. Hah. Blev inte alls som planerat, men vad gör det när man haft en av de bästa resorna i livet? 

Jag har massa inlägg på G i alla fall, så håll ut! Och njut av den här bildvågen så länge:

About the author

Leave a Reply