3 olika ögonbryn (styling med Gina Tricot)

Men fy på mig alltså. Hittade det här färdigskrivna inlägget i mina utkast, jag har alltså missat att publicera det. Det var ju inte igår jag var på Gina Tricot och stylade ögonbryn, men jag tänker att de här brynen är för fina för att inte dela, så ni får ta en titt ändå! PS. alla brynprodukter nämnda är från Benefit <3 

Kan vi bara prata om hennes fräknar? Så vacker! Hon ville i alla fall ha definierade men naturliga bryn,  så jag fyllde i nedre delen av brynen och suddade uppåt med goof proof nr 3 (beroende på vilka färger man har i så skiftar den, på mig blir den mer åt asliga hållet, men här blir den mer rödtonad för att hennes färger är varmare) och avslutade sedan med 3D browtones nr 4 för att färga in de ljusaste hårstråna. Att lämna främre delen av brynen ej ifyllda eller väldigt lätt ifyllda gör att det ser mer naturligt ut.

Alltså wow- naturligt stylade ögonbryn med ökad fyllighet. Typiskt bra exempel på att ögonbryn inte måste vara superperfekta ”instagrambrows” bara för att man använt tre ögonbrynsprodukter. Browvo vårdande primer, Goof proof nr 3 och 24H brow setter fixade looken.

Här har vi en tjej som hade gett upp på sina ögonbryn för att hon aldrig fick det resultatet hon ville när hon fyllde i, det blev ojämnt och fel form hur hon än gjorde- hur många av er känner igen er i det? Då är det extrakul att kunna visa hur enkelt det är att få till naturliga ögonbryn i rätt form- vi använde goof proof nr 2 i botten (som en skugga under håren ungefär) och lade till ”hårstrån” med precisely my brow pencil nr 4. Att blanda färger ger mer dimension till de små rackarna!

About the author

Leave a Reply