Okategoriserat

Holika Holika glitterfest!

Är ni lika glittertokiga som jag? JA? Då kommer ni älska de här. NEJ? Ni kommer älska de här ändå. Det bästa med glitter är att man kan gå all in eller vara sparsam. En liten dutt i ögonvrån kan pigga upp vem som helst. 

Jag hade inte kollat upp något innan resan till Sydkorea (typ vilka märken eller produkter jag skulle köpa) utan gick lite på känsla. Hamnade inne på Holika Holika som första anhalt och vad hittade jag där? Jo, ripoffs på Stila magnificent metals! (eller är Stila ripoffs på Holika Holika?) Hur som helst så kostade de en bråkdel av priset och är så glittriga och fina att skatorna klappar i takt. Sitter som berget gör de också. De blev ganska snabbt en del av min standardsminkning på resan, lite lyster under nedre fransade. Väldigt asian. 

Något annat som blev en så kallad ”staple” i väskan är cushionfoundationen som jag hittade på samma ställe. Tror det var en nyhet, då den var mitt i butiken, superexponerad. Jag föll för nyansen (superblek och GUL underton, passar mig som handen i handsken) och konsistensen. Den är ultralätt och känns i princip inte på huden, så perfekt att dutta på under dagen med andra ord. Som alla andra asiatiska basprodukter så har den SPF 50 PA+++: skitbra! Behöver aldrig vara orolig för solskador där alltså. 

Sista lilla ”jokern” blev den här lilla godingen (Holika Holika Water drop sparclick shadow). Haffade den på väg till kassan, väl medveten om att den kunde bli en hit eller en miss. En kylande, lite vattnig penna som jag använde som basskugga hela semestern. Sitter hela dagen och ger den där lystern som behövs för att sudda bort en natts dålig sömn <3 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply