Okategoriserat

BB cream, fransar, hårtips och sånt

Är det någon mer än jag som får lite panik över hur satans snabbt tiden går? Jag hinner inte med! Har vetat om att jag ska till Tel Aviv ett bra tag nu, men imorgon bär det av! Gahh. Har en aning packpanik nu. Det är absolut svårare att packa till 4 dagar än 2 veckor. Ska visa er resultatet sen 🙂

Senaste veckan ish har jag mest vilat i och med ryggen, men har hunnit med små besök hit och dit, bland annat: 

Svängde förbi med färgglad juice till bästa Cornelia på Presskontakterna och spanade in lite nyheter på beautysidan. Kollade även in lite kläder, fina örhängen från Lily & Rose (ja ni vet ju vad jag har för relation till örhängen) och heta resväskor från Victorinox.

Den här ”pyjamasskjortan” från H&M som jag fyndade för 75 ynka kronor har snabbt blivit en favorit. TIPS: Om ni bor i Stockholm så har H&M i Gallerian rea på ALLT just nu.

Jag är ju inte världens expert när det kommer till hårgrejer (men däremot är jag vän med experternas expert) och tack vare henne så hittade jag HH Simonsens wet brush, bästa borsten! Har säkert 4 stycken liggandes här hemma. Ett annat gyllene tips är Oribe dry texturizing spray. Den är dyr som pocker men jag har faktiskt inte hittat en som slår denna. Den ger textur och volym till håret, tänk er som ett torrschampo men med mycket bättre stadga. Till vänster ser ni märket R+Co som jag inte har testkört alls, trots lovord från många (har ni någon favorit?). Fick med mig saltspray, torrschampo och torrschampo-”dust” som är helt UNDERBAR. Den stod inne på toaletten hos Presskontakterna och jag som vanligtvis inte gillar ”dusts” (tycker de ofta är klibbiga och tunga) men den här piffade upp håret på två sekunder och kändes inte alls?! 

Sweed lashes och Klairs är två märken jag älskar. Favvofransarna är de från samarbetet med Linda Hallberg och By Terry, magiska allihop plus att det är flera olika stilar så de passar till vilken look som helst. Klaris dagkräm med solskydd är super, dock är den svagt ljusblå, så har du en mörkare hudton skulle jag satsa på en mer transparent. Är väldigt nyfiken på BB cream’en här ovanför. Fick mersmak för Klairs efter jag var i Sydkorea, så det kommer garanterat mer göttig info om det längre fram 🙂 

På tal om Sweed Lashes så var jag förbi Ida Sjöstedts ateljé för ett litet mingel med fransar, urgulliga donuts och bubbel. Gabbi visade lite bröllopstips och så dreglade vi såklart lite över de fantastiskt vackra klänningarna från Ida Sjöstedt. Wow. Kände ett sug efter att gifta mig i en av hennes skapelser…

KOLLA BARA! <3 

Jag ska packa klart nu men checkar in här imorgon innan jag åker till flygplatsen. x

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply