Okategoriserat

Tellan, nu kommer vi!

Sitter i skrivande stund på flyget med ett plastigt glas bubbel i handen. Vi är äntligen på G! Friendcations (gå med i gruppen på facebook!) första utlandsresa med Resia, till Tel Aviv. Med 6 härliga brudar. Kan det bli bättre?! Nä jag tror inte det! Vi har ett fullspäckat schema men ska försöka hinna uppdatera er så mycket som möjligt!

4,5 timme flyg är ju inte överdrivet länge så jag kanske inte rotar fram sheetmasken i första taget. Att däremot spritsa ansiktet med en återfuktande och uppiggande face mist (tänk bara på att inte ha för starka dofter och sånt med alla närsittande grannar) . Jag älskar Björk & Berries variant (mycket på grund av den fina misten som nästan känns som en ånga) men fick testa Kora Organics idag för att Joanna hade med sig den. 10 poäng! Måste införskaffa. Lika härligt mjukt ”sprut” och med en galet god citrusdoft. Aaah.

Något mjukgörande till läpparna är ju A och O och nu råkade det vara Diors gamla klassiker lip glow, som låg i väskan. Har gillat den länge! Och just idag var jag extraglad för den svagt rosa tonen den ger. 

Två snabba semestertips: 

– Spraytan på Beauty Stockholm. Jag är inte den som är den, jag har embraced my paleness. Men ibland är det härligt att piffa till pigmenten lite när man ska flasha runt i sommarklänningar och baddräkter.

– Wet brush från hh simonsen till trassligt, saltmarinerat hår.  Finns ingen bättre borste. Jag förstår inte hur den fungerar? Den ser ut som en helt vanlig borste som man kan hitta i reakorgen på Rusta, men den gliiiider genom även de trassligaste håren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply