Okategoriserat

Tel Aviv: Sista kvällen feat. @TLVnight

Sista kvällen i Tel Aviv blev en minnesvärd sådan. Efter att jag hade sminkat tjejerna på löpande band överraskade Joanna och Louise oss med bubbel på takterassen till hotellets svit. De där brudarna vet hur man avslutar en 10poängsresa med stil. Har en stor fet plats i hjärtat för dem! och även Lina, Marje och Evelina som var med på resan. Hur nära kan man komma varandra på 3,5 dagar? Har saknat tjejerna hela veckan sedan vi kom hem! 

Efter roof top and bubbles åt vi middag på Aria, som var en hit, läs mer om det HÄR. Där möttes vi också av vår nattklubbsguide, Ido, från @tlvnight. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig av en nattklubbsguide, men jag testar allt en gång i alla fall haha. Visade sig vara ett förstklassigt omhändertagande. Ido var störtskön och tog oss till ställen som var right up my alley. Drinkar och shots vid varje stop och jag ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Dagen efter var jag dock minst sagt tacksam för att den gjorde det så att jag i alla fall fick sova 2,5 timmar. Vi hann med följande barer/klubbar innan vi kastade in handduken:

Sputnik: Undergroundklubb med skön atmosfär. Rum, vrår, barer, trappor och små utrymmen att hänga i, alla med olika vibes. House-ish musik. Bra ställe att börja kvällen på för att bygga upp stämningen. Jag sade till Ido: ”Let’s have shots?” och han sken upp som en sol ”YES! I thought you guys thought it was too early!”. Är det en sak jag nästan lärt mig så är det att om man vet att man kommer dricka en del, drick det mesta tidigt. Japp, den här kärringen orkar inte vara bakis en hel dag.  

Kuli Alma: Palmer, neonslingor, RnB beats och coola art pieces (som man även kunde handla på plats). Här slörpade vi i oss slushie-drinkar och dansade oss svettiga. Man kan säga att vi fick feeling.

Zoozoo: Om vi fick feeling på Kuli Alma så är det inget mot vad vi fick på Zoozoo. Dans på bardisken, grym musik, servettregn och CO2-kanoner. Som en hemmafest gone wild men utan överdriven fylla och spyor i hörnen. Sofistikerat superpartajande. Hit vill jag igen. Ett sånt där ställe man bara vill släppas lös på. 

 Den här bilden säger mer än tusen ord, trots sin megapixliga kvalitet.

Den här bilden säger mer än tusen ord, trots sin megapixliga kvalitet.

Lima Lima: En local pearl. Mix av adrenalinfyllt dansgolv och en lugnare, lummig innergård där vi drack drinkar, skrattade och hängde tills kvällen tog slut. En liten observation; det kryllar av snygga män i Tel Aviv. Singel? Åk hit. Inte singel? Åk hit för ögongodis. 

Andra klubbar som ska vara bra: Radio epgb, Alphabet och Jimmy Ho. Något för nästa resa till Tellan. 

   

Tackar ödmjukast @joannaswica, @louilouie@friendcationsverige, @resiasverige och Israel Ministry of Tourism för att den här resan blev av <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stins maj 15, 2018 at 21:38

    Kom inte med allt trorjah.

  • Leave a Reply