Okategoriserat

Makeup i sommarvärme

Ni som följde mig på instagramstories igår kan ju inte ha missat mitt åmande framför kameran med mitt lättsminkade, glowiga face. När det är varmt ut föredrar jag att inte ha för mycket på huden (svettas ändå bara bort det/får märken i sminket efter solglasögonen) så jag fokuserade på annat än en täckande bas.  

Steg 1: SPF och primer! Jag struntar i vad ni använder för märke, så länge ni smörjer in er med solskydd 😉 Även om ni bara ska hänga i stan är det viktigt att skydda sig. Solen är ju hudens största fiende… och jag lovar – ni blir bruna ändå. För att fejka min icke-existerande bränna använder jag By Terry Cellularose brightening cc serum ‘sunny flash’, som ger lite färg och lite lyster. 

Steg 2: Täcka litegrann. Jag använder min älskade Stay don’t stray, som är både ögonprimer och concealer i ett – vilket gör att det sitter som berget men ingen överdriven täckning. Duttar lite runt näsvingar och under ögonen (samt på ögonlocken). Om ni upplever att ni har fler områden att täcka än vad jag har, använd då concealern på de ställena som du helst vill täcka. Kom ihåg att man inte alltid behöver täcka allt. 

Steg 3: Bronze och färg. Sveper By Terry dual powder nr 8 över ansiktet och runt ögonen (men använd den bronzern du har, funkar super!), sedan adderar jag lite rouge. Älskar Galifornia som i princip är fin på alla

Steg 4: BRYN. Låt oss göra det enkelt för oss. Gimmebrow är tillbaka och ingen är gladare än jag. Färg, volym och hållbarhet i några svep – enkelt och naturligt! Har nr 1 i brynen här. 

Steg 5: Glow. Jag fick ju hem Jeffrey Star Cosmetics highlighterpalett för ett tag sedan, och jag testkörde den bara igår – blandade ‘sarcophagus’ och ‘king tut’ på ansiktets högsta punkter. Fint! Vill ni inte använda Jeffrey Star så gillar jag också Beccas och Ofras puderhighlighters (om ni vill åt den där förblindande lystern). På läpparna körde jag vårdande glans från Laneige

Steg 6: Addera örhängen. Ja ni vet ju hur jag är. Ni hittar de här guldkornen HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply