Okategoriserat

Quick-fix-smink efter naprapaten

Igår vad jag ledig och hade som vanligt (har blivit en rutin nu efter ryggskottet) en tid hos naprapaten. Skulle vidare på kurs på Google Digitalakademin efteråt så ville ändå piffa till mig litegrann (vi vet ju alla hur mosig man ser ut efter att ha legat med ansiktet nedtryckt i massagebänkens hål för huvudet). Så det här slängde jag ner i necessären 2 minuter innan jag sprang ut genom dörren:

Erborian liquid BB creme au ginseng. Sist på bollen här, men efter Asienresan har jag fått dille på cushion-foundations. Så bra att ha med i väskan (spegel och applikator ingår) och ger en tunn bas, perfekt för den där no-makeup-makeup-looken.

Benefit Goof Proof ögonbrynspenna och Gimmebrow färgad fibergel. Behöver vi ens gå in på detaljer här? Det här har varit min favoritkombo till brynen de senaste veckorna. Använder pennan till att fylla i glipor och sen kränger jag på Gimmebrow tills jag är nöjd med färg och tjocklek. Går verkligen att variera i styrka – dvs. perfekt för naturliga bryn, men går att bygga mer definition. Har man extremt bråttom så räcker det att använda bara Gimmebrow.

Dior Metalizer flytande ögonskugga. Den här smetar jag på med fingrarna (enklare än enklast alltså) och får då skimriga, fina ögonlock. Helt nöjd så.

Diorblush duostick ‘001’. Rouge och highlighter i ett. Allt för enkelhetens skull. Det kan ju inte bara vara jag som är lat ibland och vill att det ska ta två sekunder att se fräsch och put together ut? Duttar lite av rouge-sidan på kinderna och suddar. Igår lade jag till och med lite på ögonen för att ge lite djup. Sen smackar jag på highlightern på kindben, näsrygg, inre ögonvrån och… ja… lite överallt. Ritar som en treåring i ansiktet med den och det blir snyggt ändå, heja!

Benefit Professional agent zero shine. Bästa pudret on the go (pga borsten i botten och allmänt smart förpackning). Pudret i sig är en av mina favoriter, funkar när man är torr (!!) och på alla hudtoner. Plus för att den inte är vit och därmed inte riskerar att ge någon flashback på foton.

Själva initiativet Google <3 Digitalakademin vill jag spruta konfetti för! Korta entimmes-sessioner inom olika digitala ämnen som ger en kunskapsboost. Jag skulle egentligen bara gå ”intro till webbanalys” igår, men slutade med att jag hängde där hela dagen (de har gratis kaffe och te!) och klämde tillslut in ”avancerad webbanalys” också, innan jag rullade vidare mot middagsdejt på TAK. Lediga dagar där man får mycket gjort är mina favoriter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply