Godmorgon Göteborg

Hej vänner!

Befinner mig i Göteborg för att utbilda nya brynstjärnor – alltid lika trevligt! Imorse var jag svullnare än vanligt runt ögonen, för jag drömde en superhemsk dröm (så hemsk att jag totalt har förträngt den) – vaknade av att jag grät (!!), är det inte helt galet hur drömmar kan påverka en kroppsligt?! But I came prepared: hade med mig ansiktsmask, ögonmask OCH kylande benmasker i packningen, hela kroppen är försäkrad!

Testade äntligen coconut oil serum eye patches från Too cool for school, vi har haft de ett bra tag på Sephora, men de är tamigtusan alltid slut. Stora och göttiga är de, och jag upplever verkligen att huden kring ögat är mer återfuktad än innan masken. Återfuktade linjer= mindre markanta linjer. Älskar fukt.

Avnjöt sedan en av de bästa hotellfrukostarna på länge. Pigalle håller fanan högt! Plus i kanten för att man kan avnjuta frukost på takterassen i sommarvärme just nu. Vill aldrig att det här högtrycket ska ta slut.

About the author

Leave a Reply