Årets SPF

Ännu en dag på stranden har gått och jag har såklart semibränt mig på ryggen trots ihärdigt smörjande… det händer ju alltiiid. Förmodligen för att jag ligger och skaver av smörjet på årets flytleksak- en uppblåsbar apelsinskiva. Älskar den!

Men jag är ändå såå nöjd med årets SPF-val. Evy Technology (ni vet de som ser ut som raklödder/ grädde) kom jag i kontakt med inför resan till Tel Aviv och jag gillar de för att de håller länge på huden och sitter som berget, enda ”negativa” är att den är lite småjobbig att smörja in, men det är verkligen inget som stör mig så värst (och säkerligen anledningen till att den sitter så bra). På tal om lång hållbarhet, visste ni att Evy inte bryts ned på samma sätt som andra spf? Dvs. Att du kan använda samma tub om två somrar och den håller samma skyddsnivå som nu (vanligtvis försämras skyddet efter man öppnat förpackningen).

Eftersom jag inte var helt hundra på hur mycket som var kvar i Evy-flaskorna kompletterade jag med spf till kropp och ansikte på flygplatsen. Valet föll på ACO och de gillar jag supermycket redan! Ansiktskrämen (Sun face fluid 50+) är verkligen allt den lovar; lätt, nedmattande, väldigt vattenresistent, anti-blemish, sjunker in snabbt. Plus för smart pumptub.

Dagens accessoarer: hjärtsolisar från Nelly, scarf till håret från Na-kd och snorkelkit härifrån. Var dålig utdelning på fiskfronten idag dock…

About the author

Leave a Reply