Nudestix multiprodukt

Har ni testat Nudestix? Jag har fått en liten crush på det här märket. Jag älskar multiprodukter som går snabbt att använda och kan användas lite var som helst och hur som helst. Det här stiftet är perfekta nyansen för läppar, kinder och ögon – det funkar på väldigt många olika hudtoner också! Den har en liten borste i andra änden men jag använder mest fingrarna (gillar hur värmen från fingrarna suddar produkten). 

På tal om Nudestix så fick jag i veckan leverans från USA med det här kitet (Nudestix x Mary Phillips), man får så mycket produkt för pengarna! Ett till Nudies-stift i färgen ’in the nude’, 4 ögonskuggspennor och 2 läppstiftspennor (som kan användas på kinderna också), får slänga ihop en look med grejerna så ni får se dem in action 🙂

About the author

Leave a Reply