Dagens bryn på Margaux och finaste pälsen från Gina Tricot

Kolla in utsikten från min arbetsplats idag då! Imorse gav jag mig iväg till Grand Hotel (fashion weeks mecka) för att sminka Margaux inför hennes event med Specsavers. Vi hann med en riktig glow boost med perfekta bryn (snyggt till glajjorna) innan jag traskade iväg till Sephora för att ta hand om brynkunder hela dagen. Använde nyaste tillskottet i Benefits brynkollektion: Brow contour pro. Ser ut som en sån där flerfärgad penna man hade när man var liten, men istället för tråkigt bläck så innehåller den två brynpennor (en ljusare och en mörkare), en definerpenna (ungefär som en concealer som man kan definiera brynen med) och en highlighter (matt och uppljusande). Mums vilka godingar till ögonbryn man kan få till med den här!De två bilderna ovan har Evelina tagit, hon är ju så grym! Träffade henne för första gången idag och det lär inte bli sista 🙂GLOWET! Jag älskar naturligt glow. Speciellt när vi går mot hösttider. Många går över till de mer matta lookerna när temperaturerna dalar, men jag uppskattar verkligen glöd i huden trots att solen gått i ide.Margaux. Hur snygg är är hon inte i leotoppen och de där glasögonen?!På lunchen sprang jag förbi Gina Tricots fashion suite (också på Grand) och kollade in höstnyheterna. Den här röda pälsen fick mig bokstavligen att känna mig som emojin med hjärtögon. Färgen är underbar! Och lika mjuk som en liten kanin. Men såklart inte gjord av kanin (kan någon svara på varför folk fortfarande köper äkta pälsar när det finns så sjukt många fina fejkpälsar nuförtiden?!).Sviten levererade också sexigaste badrummet jag sett på länge. Jag vet inte om det var alla smaskiga smycken och glittriga hårklämmor som förförde mig men jag ville inte lämna badrummet. Ska ha detta som inspiration när vi flyttar i slutet av september.

PS. Använder sönder de där krokodilklämmorna just nu (den gula och den svarta som syns i bild). Har slopat hårband och kör oftast på klämmor för tillfället.

About the author

Leave a Reply