Okategoriserat

Nu börjar jakten

Hej vänner!

Har en ledig måndag (älskar lediga måndagar) och tar det bara så lugnt det går. Igår var jag ute hela dagen med karln min. Vi letade möbler till nya lägenheten och herreguuuud så svårt det är. Jag är en sådan som gillar flera olika inredningsstilar och färgval osv, så det känns nästintill omöjligt att bestämma sig. Vi avklarade varenda möbelbutik i Barkarby och rörde oss sedan mot Mall of Scandinavia. Där spenderade vi 1,5 timme inne på R.O.O.M. Vi hittade så mycket fint att vi redan känner oss smått ruinerade. Rätt som det är så hittar man ”den perfekta soffan” och så kostar den som fyra soffor på Ikea 🙁 skit.Minimalt med smink dagen till ära. Solskydd med lite färg, gel i brynen och Nudestix ’sin’ på läppar och kinder. Hårband från Bik Bok och solglasögon från Gina Tricot i våras. Min ”sopsäcksklänning” som jag kallar den (en simpel svart, lös, klänning) är från Monki.

Soffan ”Pierre” här ovanför var superfin, men inte lika fin som vår favorit. En av de viktigaste punkterna för mig är (bortsett från att den ska vara skön såklart) att den är djup. Jag vill kunna skeda med extra space. Åhåhå vi får se vad som händer. Nu ska jag svänga förbi min naprapat (bästa Tova Bergmark på Naprapatiska Institutet) för lite uppmjukning, hörs sen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply