Q&A bryntider

Hej gosingar!

Har fått hundra mail med frågor efter det blev fullbokat igår när jag släppte bryntider (ok, fortfarande helt chockad över att tiderna tog slut så fort!!), så här har ni svar på de vanligaste funderingarna:

När kommer det nya tider? Är det fullbokat resten av året?

Nej, det är inte fullbokat resten av året 😉 Det kommer att släppas nya tider löpande. Det är tyvärr omöjligt för mig att boka upp exakta tider året ut, då jag inte vet exakt var jag befinner mig om flera månader 🙂 Därför kommer jag släppa 1-2 månader i förväg. Varje släpp kommer att postas på instagram feed + stories och här på bloggen.

Kan jag ställa mig i kö eller finns det någon väntelista när det är fullbokat?

Tyvärr finns ingen möjlighet att ha en väntelista just nu, så det bästa är att hålla utkik på instagram + blogg! Samt att hålla lite koll på browfelicia.bokadirekt.se. Om något ändras gällande det här så meddelar jag såklart er 🙂

 

About the author

Leave a Reply