Nyheter på Sephora

Begav mig från kontoret lite tidigare idag och kämpade (ok, kämpade är lite överdrivet) mig genom snön till Vass PR x Sephora-eventet. Sephora lanserar flera nya märken i år, varav några är gamla favoriter hos mig (ganska så jätteglad att jag slipper åka utomlands för att shoppa). Så jag besparar er the bullshit och går direkt in på de jag är extra excited över:

Bybi beauty

Ett 100% naturligt, veganskt och cruelty free märke med kanske eventets sötaste förpackningar (inte för mycket, inte för lite – perfekta kombon mellan stilrent och lekfullt). Jag har varit sugen på att testa multibalmet ’babe balm’ (perfekt väskbuddy) men är taggad på att spray’a ansiktet med ’mega mist’ – antingen får den hänga med till jobbet eller stå på nattduksbordet (bästa sättet att vakna vet ni väl?).

Laneige

I can’t contain my excitement. Jag älskar Laneige! Det var utan tvekan det jag shoppade mest av när jag var i Sydkorea. Nu när jag tänker efter så ligger förpackningar lite i samma stuk som Bybi och innehållet är riktigt göttigt. Jag har i skrivande stund två burkar lip sleeping mask (används varje dag), water sleeping mask (som snart är slut!), otaliga two-toned läppstift (Laneige har makeup också), två lip glowy balms (ett favvogloss som inte är klistrigt). Ja ni fattar ju.

Tarte

Första gången jag shoppade Tarte var i USA och har nog köpt något litet därifrån varenda resa. Jag har kanske inte fastnat för alla de hypade produkterna, utan mer de gömda juvelerna såsom läpp-pennorna (fick dock höra idag att de har utgått buhu), Rainforest of the sea setting spray och deras rouge – lagom pigmenterade och nyanserna är on point.

Sunday Riley

Har inte testat förut, men Sunday Riley får lovord från alla som testat. De beskrivs som ’cutting-edge skin care for effective anti ageing’ – så det är inga mesgrejer. Good genes glycolic acid treatment och Luna sleeping oil med retinol är klassikerna. Får se om jag kommer använda dem – jag är ju inte så mycket för väldigt aktiv hudvård. Kalla mig istället fuktälskaren.

Floral street

Ett parfymmärke med blomfokus (och väldigt fina förpackningar). Jag har gått från att vara en sån där som har EN ENDA parfym till en som har en liten doftgarderob hemma. Har börjat uppskatta dofter på ett helt annat sätt och mina favoriter är de som är lite unika och udda. Utav de här tyckte jag mest om wild vanilla orchid och ylang ylang espresso – ni hör ju hur härliga dofter?

Kristin Ess

Jag har följt Kristin på instagram en halv evighet och det är skitkul att se att hon lanserat egna produkter (you go girl) men ännu roligare att det verkar vara väldigt omtyckta produkter och doften är FANTASTISK.

Sphynx

All-in-one portable razor. Mina tankar gick direkt till Venus rakhyvel i miniformat med egen liten resväska (som jag alltid använder när jag reser) men det här är alltså next level. Man snurrar fram olika ”huvuden”: 1. en liten vattenspray för att fukta huden 2. en vattenaktiverad tvål som agerar ”rakgel” 3. själva rakhyveln. Genialiskt ju. Tänker även att den är ultimat på t.ex. festival?

Fortsätter imorgon med lite märken som redan finns men som lanserat några godingar som jag längtat efter. Puss godnatt!

About the author

Leave a Reply