4 godingar

Utöver de nya, roliga märkena som anländer till Sephora i vår, så var det också några av de gamla rävarna som lanserar göttiga produkter. Här är ett par av de:

  1. Benefit Rollerliner eyeliner. Ni har väl testat Rollerlash-mascaran? den är extremt omtyckt, och jag förutspår samma för den här. Det är en lättanvänd eyeliner i tuschpenna-format som blir matt istället för glansig, som de flesta andra. Använde den på Alexandra inför Ellegalan och jag kan meddela att den höll för ännu en fest dagen efter (japp, hon sov med eyelinern haha).
  2. Sol de Janeiro moisture magnet oil-in-water body creme. Sol har ju riktigt gosiga produkter sedan innan (bum bum cream och Brazilian kiss lip butter är två favoriter). Den här kanske tar priset. Både i konsistens och doft. Doften kan närmast beskrivas som en överfull popcornhink dränkt i kolasås. Låter helt sjukt va? Den är sjuk. Dock inget för den som ogillar söta dofter. Konsistensen är mjuk, oljig-men-inte-oljig, lite som ett balm… smälter in i huden snabbt. Och ja, doften hänger kvar 🙂
  3. Nudestix nudies matte ’sunstrip’. Jag som älskar multiprodukter är ju ett stort fan av Nudestix. När jag såg på Taylors instagram att den här fantastiska färgen skulle släppas så kände jag ett omedelbart ha-begär (det händer inte ofta). Den är så fin! och årets färg; korall. Jag använder den på kinder, ögon, läppar… everywhere.
  4. Youth to the people ’Adaptogen deep moisture cream’. Den här ser jag verkligen fram emot att testa. Senaste månaderna har jag introducerat fler och fler produkter från YTTP i mitt liv, och jag gillar det. De fungerar bra ihop med min hy och boostar verkligen fuktnivåerna. I skrivande stund står cleansern, ansiktsoljan och den lättare ansiktskrämen i badrumsskåpet men har saknat en lite tjockare återfuktande kräm. Så kul för mig att den här godingen anländer 🙂 Har även sett att de inom kort kommer lansera en ny ansiktsmask: hydrate and glow dream mask… MUMS.
About the author

Leave a Reply