#ellegalan2019 FIX

Igår sminkade jag Anja och Alex till Elle-galan och här kommer alla viktiga detaljer ni ville ha 🙂 Vi hade myshäng hemma hos Alex med avokadomackor, bubbel, piff och allt därtill. Men det bästa av allt: quality time med fina vänner!

Ni ser det magiska glowet va? Basen på båda två bestod till största del av: By Terry brightening CC serum i limited edition-färgen som släpptes i julkollektionen, Benefit Porefessional primer, Benefit Hello flawless foundation, Linda Hallberg Cosmetics infinity palette, och Ofra cosmetics highlighter ’glow goals’. Mums! Sådär älskar jag att sminka – fräscht, inte för tjocka lager, och att jobba fram den egna, riktiga huden. Works everytime.

Anja är superpreggo och bara lyser! Är imponerad över att hon avklarade ELLEgalan höggravid och ready to pop. Hon ville ha glow och smokey eyes, men inte för mörka. Jag använde Anastasia ’sultry’-paletten och Becca ’volcano goddess’-paletten, toppat med Marc Jacobs see-quins i ’topaz flash’, det är den som ger det fantastiska skimret. Den här bilden är tagen innan det var klart, så franslimmet har inte torkat, inget på läpparna etc, men vad tusan, det kan inte alltid vara perfekta bilder haha.

Alex i sin tur, ville inte ha någon framträdande ögonskugga, utan fokus på eyeliner. Benefits nya rollerliner fick jobba hårt, älskar att den är i tuschpenne-form, men blir helt matt. Linjerna på och under ögonen gjorde jag med Linda Hallberg Cosmetics core crayon black och suddade svart ögonskugga ovanpå – det håller allra bäst. 

De här sista tre bilderna lånade jag från Elle, så smashing! Hör bara av er om ni har fler frågor angående sminket.

About the author

Leave a Reply